Diensten

Onze dienstverlening is volstrekt onafhankelijk, objectief en niet financieel gebonden aan welke financiële instelling dan ook. Wij hechten een groot belang aan maatwerk en stemmen onze diensten daarom zoveel mogelijk af op uw persoonlijke situatie. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als zakelijke adviezen (midden- en kleinbedrijf). 

Wij werken me verschillende aanbieders en zijn daardoor in staat voor u het beste passsende uit de markt te kiezen en aan te bieden tegen scherpe premies en/of voorwaarden op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Wij hechten een groot belang aan maatwerk en stemmen onze diensten daarom zoveel mogelijk af op uw persoonlijke situatie. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke adviezen in midden- en kleinbedrijf.

VERZEKERINGEN

Onafhankelijk adviseren en bemiddelen in een groot aantal verzekeraars waaronder:
AEGON – ARAG – ASR – DAS – KLAVERBLAD – NH1816 – NATIONALE NEDERLANDEN,  het is uw keuze!
Meer over verzekeringen >>

HYPOTHEKEN

Het kopen van een huis en de meestal bijhorende hypotheek is vaak de grootste transactie die u in uw leven maakt, daarom moet dit ook zorgvuldig gebeuren. Hierbij zijn wij u graag van dienst. We hebben binnen ons kantoor een groot aanbod van banken en verzekeraars. Het oversluiten van bestaande hypotheken behoort ook tot de mogelijkheden.
Meer over hypotheken >>


logo    Van Bree Assurantiën - verzekeringen en hypotheken